Beyonce a electrizat publicul la Super Bowl

Cântăreața a electrizat publicul care a asistat la show-ul din pauza finalei Super Bowl, duminică, la New Orleans, cu puţin timp înainte ca acest meci de fotbal american, câştigat de echipa din Baltimore în faţa celei din San Francisco cu scorul 34-31, să fie întrerupt 35 de minute de o pană de curent.

Cântăreața a electrizat publicul care a asistat la show-ul din pauza finalei Super Bowl, duminică, la New Orleans, cu puţin timp înainte ca acest meci de fotbal american, câştigat de echipa din Baltimore în faţa celei din San Francisco cu scorul 34-31, să fie întrerupt 35 de minute de o pană de curent.

Beyonce, care a purtat o ţinută din piele şi dantelă neagră creată de stilistul Rubin Singer, a cântat de această dată în direct, la două săptămâni după ce făcuse playback pe imnul naţional, într-o ţinută vestimentară mult mai strictă, cu ocazia ceremoniei de învestitură a preşedintelui Barack Obama, relează agenția Mediafax.

"Ţinuta lui Beyonce pentru turneul de la Wimbledon. Însă în alb? Hmmmmm", a scris jucătoarea de tenis Serena Williams într-un mesaj postat pe Twitter, în timpul show-ului.

Pe o scenă impresionantă montată în centrul arenei Superdome din New Orleans, sub privirile celor 73.000 de spectatori şi ale celor 100 de milioane de americani care au privit show-ul, celebra cântăreaţă americană, care a devenit mamă anul trecut, a interpretat unele dintre piesele ei de succes, precum "Crazy in Love", într-un spectacol de lumini şi efecte pirotehnice.

Beyonce, soţia rapperului Jay-Z, a fost acompaniată apoi pe scenă de fostele ei colege, Kelly Rowland şi Michelle Williams, din grupul Destiny's Child, care a vândut aproape 50 de milioane de albume în anii 2000.

Cele trei artiste au interpretat şi una dintre piesele celebre lansate de Beyonce, "Single Ladies (Put a Ring on It)", şi, potrivit reprezentanţilor postului CBS, nu au pierdut nimic din popularitatea pe care o aveau în urmă cu un deceniu, întrucât în timpul prestaţiei lor comune s-a înregistrat un vârf de mesaje postate pe Twitter: 270.000 pe minut, notează Mediafax.

 

După un spectacol care a durat aproximativ un sfert de oră, Beyonce a părăsit scena fără ca vreun incident să îi afecteze prestaţia. "Mulţumesc pentru acest moment. Dumnezeu să vă binecuvânteze!", a spus cântăreaţa, adresându-se publicului.Înainte de începerea meciului de fotbal american, spectatorii şi telespectatorii au fost extrem de emoţionaţi, atunci când Jennifer Hudson şi un cor de copii de la şcoala primară Sandy Hook din Newton (statul Connecticut), unde a avut loc unul dintre cele mai cumplite masacre cu arme de foc din istoria Statelor Unite, au interpretat împreună "America the Beautiful".

Cântăreaţa Alicia Keys, singură la pian, a interpretat apoi o versiune lentă a imnului naţional american.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod