"Betty cea urâtă" ajunge pe marele ecran

Inspirat dintr-o telenovelă columbiană, serialul TV american ar putea beneficia de o transpunere pe marele ecran, potrivit declaraţiilor unora dintre vedetele show-ului, care îl presează pe scenaristul Silvio Horta să scrie o versiune pentru cinema.
Serialul TV "Betty cea urâtă" a fost difuzat în Statele Unite în perioada 2006 - 2010 şi a acumulat o bază de fani foarte fideli, iar actorii insistă în prezent pe lângă creatorului show-ului, Silvio Horta, să scrie o versiune pentru Hollywood a poveştii, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De ce să nu facem şi un musical pe Broadway despre Betty cea urâtă? Tuturor ne place să cântămAna Ortiz
Actriţa Ana Ortiz, care a interpretat rolul Hilda Suarez, sora din film a personajului principal, Betty, a vorbit recent despre o versiune pentru cinema a serialului.
"Mi-ar plăcea să spun că se lucrează la un film. Tocmai m-am văzut cu Vanessa (Vanessa L. Williams, actriţa care a interpretat rolul Wilhelmina în serial, n.r.) şi suntem foarte hotărâte, tinem pumnii ca proiectul să iasă. Cred că Hilda (personajul din serial, n.r.) va fi căsătorită şi va avea un salon de înfrumuseţare, iar Betty ar putea avea propria revistă", a declarat Ana Ortiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod