Benedict Cumberbatch a devenit tată

Benedict Cumberbatch a avut o prestaţie remarcabilă în filmul "The Imitation Game"


Pentru acel rol, Benedict Cumberbatch a fost lăudat de criticii de cinema şi a fost nominalizat la numeroase distincţii ce au fost decernate în sezonul premiilor de la Hollywood - Oscar, BAFTA, Critic's Choice Movie Awards şi Globurile de Aur, notează Mediafax.

Starul britanic nu a câştigat însă niciunul dintre aceste premii, pierzând de fiecare dată trofeul atribuit la categoria "cel mai bun actor" în faţa compatriotului şi bunului său prieten Eddie Redmayne, interpretul profesorului Stephen Hawking în filmul "Teoria întregului/ The Theory Of Everything".

În afara acestor roluri importante, Benedict Cumberbatch s-a remarcat în ultimii ani în alte producţii cinematografice de succes, precum "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", "Remuşcare/ Atonement", "Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate", "Calul de luptă/ War Horse", "Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy", filmele din trilogia "Hobbitul/ The Hobbit" şi lungmetrajul SF "Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness".

Sophie Hunter este o regizoare de teatru şi actriţă, care a jucat şi în seriale precum "Crimele din Midsomer", "Torchwood" şi "Vanity Fair".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod