Benedict Cumberbatch a devenit tată

Soţia actorului britanic, regizoarea de teatru Sophie Hunter, a născut un băieţel, acesta fiind primul copil al cuplului, relatează BBC, citat de Mediafax.

"Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter sunt încântaţi să anunţe naşterea băieţelului lor frumos", a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al cuplului.

Totodată, cei doi au solicitat să li se respecte intimitatea în următoarele săptămâni, pentru a se putea bucura de aceste momente preţioase alături de bebeluşul lor.

Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter au fost văzuţi pentru prima dată împreună în 2009, iar de atunci au fost foarte discreţi în privinţa relaţiei lor.

Cei doi s-au căsătorit anul acesta, de Valentine's Day.

Anunţul privind naşterea primului său copil vine după ce Benedict Cumberbatch, în vârstă de 38 de ani, a primit un titlu prestigios, Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, pentru servicii deosebite aduse artei dramatice, sâmbătă, alături de alte personalităţi britanice care au fost recompensate de regina Elizabeth a II-a, în contextul evenimentelor care marchează aniversarea oficială a suveranei Marii Britanii.

Pe lângă rolul interpretat în serialul de televiziune "Sherlock Holmes", care s-a bucurat de mare succes pe plan internaţional, Benedict Cumberbatch s-a remarcat în ultimele luni şi cu rolul din "The Imitation Game.
Jocul codurilor", un film în care l-a interpretat pe Alan Turing, matematicianul britanic care a descifrat codul Enigma folosit de sistemele de transmitere de mesaje utilizate de nazişti în Al Doilea Război Mondial şi, de asemenea, pionier al computerelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod