Ben Affleck, la piaţă cu fetiţele lui - FOTO

Actorul a profitat de vremea frumoasă şi a mers duminică, împreună cu cele două fiice ale sale, la un târg organizat în apropiere de Santa Monica, în California.
Deşi are un program încărcat, Ben Affleck reuşeşte să-şi facă timp şi pentru familie. În octombrie, el a fost fotografiat împreună cu soţia sa, actriţa Jennifer Garner, pe străzile din Paris. Cei doi s-au relaxat timp de câteva zile în capitala Franţei, unde au făcut şi cumpărături.



Duminică, Ben a mers împreună cu Jennifer şi cele două fetiţe, Violet şi Seraphina, la un târg organizat la ferma Pacific Palisades, în apropiere de Santa Monica.

Actriţa a făcut singură cumpărături, în timp ce Ben şi copiii s-au plimbat printre tarabe.



La un moment dat, starul a cumpărat un buchet de flori pentru soţia lui, apoi cei trei au mers în parcare, unde s-au întâlnit cu Jennifer.

 

 

Pe plan profesional, Ben Affleck traversează o perioadă fastă. La sfârşitul lunii octombrie, thrillerul "Argo", regizat de starul american, a urcat o poziţie şi a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

Filmul regizat de Ben Affleck, în care starul american este şi protagonist, prezintă planurile CIA de a infiltra şase americani în timpul revoluţiei iraniene din 1979 şi a obţinut încasări de 12,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod