Baron Cohen, amenintat de o grupare palestiniana

28 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Baron Cohen, amenintat de o grupare palestiniana

Gruparea palestiniana Brigazile Martirilor Al-Aqsa si-a exprimat indignarea fata de modul in care a fost prezentata in filmul "Bruno", anuntand ca "isi rezerva dreptul de a actiona in modul pe care il considera adecvat" impotriva actorului Sacha Baron Cohen, relateaza Times.

"Filmul face parte dintr-o conspiratie impotriva Brigazilor Martirilor Al-Aqsa", conform unei declaratii transmise unui ziarist de la Ierusalim.

Cohen trateaza cu seriozitate aceasta amenintare si a sporit masurile de securitate, asteptandu-se la eventuale violente.

Cunoscut este faptul ca gruparea palestiniana este responsabila pentru multe atentate sinucigase si este considerata organizatie terorista atat de Uniunea Europeana, cat si de SUA.


In cel mai nou film al sau, personajul lui Cohen incearca sa determine rapirea sa in timpul unei intalniri cu Ayman Abu Aita, care este prezentat drept liderul Brigazilor.

Abu Aita a afirmat ca a fost "inselat" pentru a aparea in film si sustine ca nu mai are legaturi cu Brigazile Martirilor Al-Aqsa, iar avocatul sau a anuntat ca pregateste o plangere impotriva lui Baron Cohen si a Universal Studios.

Baron Cohen a provocat si nemultumirea evreilor ortodocsi, in timpul filmarilor de la Ierusalim, unde aproape a provocat o revolta.
Ministerul Culturii si Turismului din Ucraina a decis sa interzica difuzarea comediei "Bruno" in aceasta tara, intrucat filmul contine limbaj obscen, scene de sadism, un comportament antisocial si homosexualitate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod