Bănică Jr. și Brenciu, salarii uriașe la Pro TV

Chiar dacă rămâne fără vedete, postul are acum un buget mai mare cu 50.000 de euro, bani economisiți din salariile pe care nu le mai achită lui Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior şi Nicoleta Luciu.
Potrivit site-ului ziarulring.ro, Horia Brenciu avea un salariu de 25.000 de euro pe sezon pentru rolul de jurat la "Vocea României". El primește acum cu 10.000 de euro mai mult la postul rival, Antena 1.

La rândul său, Ştefan Bănică Jr. avea un venit impresionant. El lua 120.000 de euro pe sezon pentru emisiunea "Dansez pentru tine", scrie Ring.

Pariticiparea la "Dansez pentru tine" i-a adus Nicoletei Luciu 6.000 de euro, iar pe vremea când prezenta "Bingo România" la Acasă TV și era coprezentator al unor diverse emisiuni, primea sume de ordinul a câtorva mii de euro, scrie ziarulring.ro.

Iulia Vântur a avut și ea un venit consistent la Pro TV.
În calitate de prezentatoare a ştirilor de weekend şi a emisiunii "Dansez pentru tine", ea primea 4.000 de euro pe lună.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod