Bamboo Pool te invita la Sunkissed Party

Dupa ce saptamana trecuta a avut loc prima petrecere “Sunkissed”, Bamboo Pool continua distractia si saptamana aceasta. Joi, 25 iulie, incepand cu ora 12.00, esti invitat sa te bronzezi si sa te distrezi intr-un decor cu totul schimbat.
Cu Rosario Internullo, Mahony, Kool si Yanis

Dupa ce saptamana trecuta a avut loc prima petrecere “Sunkissed”, Bamboo Pool continua distractia si saptamana aceasta. Joi, 25 iulie, incepand cu ora 12.00, esti invitat sa te bronzezi si sa te distrezi intr-un decor cu totul schimbat. Special pentru tine, unii dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania vor intretine atmosfera cu cele mai originale mixuri: Rosario Internullo, Mahony, Kool si Yanis.

Dupa ce a fost gazda mai multor petreceri de pe piscina Bamboo si in anii trecuti, Rosario Internullo continua sa dea tonul distractiei si vara aceasta, in fiecare joi.
Alaturi de el, saptamana aceasta, vor mixa alte trei nume nume sonore, Mahoni, Kool si Yanis, la un eveniment plin de energie.


De la petrecere nu vor lipsi nici cocktailurile racoritoare sau preparatele culinare delicioase, iar distractia se va prelungi pana la ora 19.00.
    
Dress code: bikini/ shorts
Intrare: 30 lei
Fetele beneficiaza de intrare libera pana in ora 14.00
RSVP: +40 731 123 997
www.bambooclub.ro


   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod