Le Gaga Mamaia prezinta un weekend incendiar!

Joi, 25 iulie, incepand cu ora 19.00, va avea loc “Fashion dinner by Catalin Botezatu.” O prezentare de moda dedicata celor care aleg sa ia cina pe malul marii, la restaurantul Le Gaga si sa se delecteze cu muzica relaxanta a unui piano-bar.
Le Gaga Mamaia da tonul celor mai importante evenimente de pe litoral.

Joi, 25 iulie, incepand cu ora 19.00,  va avea loc “Fashion dinner by Catalin Botezatu.” O prezentare de moda dedicata celor care aleg sa ia cina pe malul marii, la restaurantul Le Gaga si sa se delecteze cu muzica relaxanta a unui piano-bar.

Vineri, 26 iulie, incepand cu ora 23.00, distractia se dezlantuie alaturi de Dj Irie, Dj-ul oficial al lui Jamie Foxx si al echipei americane de baschet Miami Heat, castigatoarea campionatului NBA. Dupa show-ul de joi, 24 iulie, din Le Gaga Bucuresti, unul dintre cei mai buni DJ de clubbing din America vine si in Le Gaga Mamaia, special pentru a aduce atmosfera petrecerilor americane cu muzica hip-hop si Rnb.

Sambata, 27 iulie, de la ora 12.00, toti iubitorii de distractie in aer liber sunt asteptati sa se bronzeze si sa relaxeze la petrecerea “Wet’n Wild”, ce va avea loc pe piscina Le Gaga Mamaia.

Distactia continua si sambata seara, incepand cu ora 23.00, cand Le Gaga Mamaia ii va avea ca invitati pe DJ Mouss si MC Eklips. DJ-ul celor mai exclusiviste cluburi din lume si beatboxerul care ii imita perfect pe Eminem, Busta Rhymes si Jay-Z. Cunoscuti déjà publcului din Romania dupa show-urile sustinute in anii trecuti in Bamboo Bucuresti si Le Gaga Bucuresti, DJ Mouss si MC Eklips revin in Romania, de data aceasta in cea mai noua locatie a Grupului Bamboo, Le Gaga Mamaia          

Locatia Le Gaga Mamaia a fost inaugurata pe 5 iulie 2013 si functioneaza ca restaurant, pisina plaja si club. Clubul este deschis in fiecare vineri si sambata, intre 23.00 si 06.00. Plaja si piscina sunt functionale zilnic, intre 09.00 si 20.00, iar restaurantul este deschis zilnic, intre 09.00 si 23.00.

www.legaga.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod