B1 lanseaza un util ghid de petrecere a timpului liber

Facebook Twitter Comenteaza
B1 lanseaza un util ghid de petrecere a timpului liber

"Ce se petrece vara asta!" este o noua productie, pe care B1 o va difuza in fiecare duminica, de la ora 22.00. Prima editie este programata pe data de 20 iulie, iar in fiecare emisiune li se vor oferi telespectatorilor sugestii variate pentru petrecerea timpului liber in saptamana care tocmai incepe.

Tendinte in moda, tips-uri de lifestyle, evenimente, cronici de film sau anuntarea premierelor, retete inedite, toate acestea si multe altele isi vor gasi locul in emisiune.
 
Gazde vor fi Cristina Siscanu si Vlad Conovaru.
Acestia vor sorta cu rigurozitate informatiile esentiale, necesare tuturor celor care au nevoie de relaxare, dar nu au timp sa se aventureze in marea de oferte. Cristina se ocupa de partea de lifestyle feminin si evenimente mondene, in timp ce Vlad e preocupat de viata de noapte, sport, gadget-uri, masini. Cuplurile nu vor fi trecute cu vederea, prezentatorii oferind sugestii si doritorilor de petrecere a timpului liber in doi (restaurante, teatru, cinema, concerte etc.).

Fiecare editie a productiei este gandita ca un fel de lista cu "lucruri de facut", oferita telespectatorilor intr-un mod foarte placut.
Filmarile se vor face oriunde exista o sursa de bunadispozitie: de la cel mai select club bucurestean sau un restaurant cu specific inedit pana la mall-uri ori clinici de infrumusetare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod