Ultimatum pentru Ronnie Wood

Sotia artistului il constrange sa vanda cat mai repede proprietatea pe care o are in Irlanda, altfel risca sa primeasca citatia de divort acasa. Toata aceasta tevatura s-a pornit dupa...
Sotia artistului il constrange sa vanda cat mai repede proprietatea pe care o are in Irlanda, altfel risca sa primeasca citatia de divort acasa. Toata aceasta tevatura s-a pornit dupa ce componentul trupei Rolling Stones, de 61 de ani, a petrecut 10 zile impreuna cu iubita lui, Ekaterina Ivanova, in aceasta resedinta.

"Jo este devastata, dar incearca sa rezolve lucrurile intr-un fel. Singura ei conditie este ca aceasta proprietate sa fie vanduta cat mai repede", declara un apropiat al cuplului.


In momentul de fata, Ronnie este internat intr-o clinica de reabilitare din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul, in timp ce Ekaterina sta la niste prieteni in Kentish Town.

Frumoasa de 20 de ani a fost auzita declarand ca-l iubeste cu adevarat pe rocker si ca nu-l va trada niciodata. "Nu o sa-l tradez niciodata. Atata timp cat sunt fericita cu el, nu o sa se schimbe nimic in relatia noastra", a declarat tanara pentru "The Sun".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod