Avanpremiera saptamanii viitoare la Baneasa Drive In Cinema: "District 9"

22 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Avanpremiera saptamanii viitoare la Baneasa Drive In Cinema:

In saptamana 28 septembrie – 04 octombrie, Baneasa Drive In Cinema a pregatit o noua avanpremiera: "District 9". Filmul SF "District 9", produs de Peter Jackson si Carolynne Cunningham va rula miercuri, joi si vineri de la ora 20.30 si duminica, iar sambata de la ora 23.30.

"Gamer" este luni de la ora 20.30 la Baneasa Drive in Cinema, iar miercuri si vineri de la 23.30. "Funny people", cel mai recent film al actorului Adam Sandler, continua sa ruleze la Baneasa Drive In Cinema marti si sambata de la ora 20.30 si joi si duminica de la ora 23.30.

Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis.
Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.

Vineri si sambata echipa Clin vine sa se asigure ca vezi filmele in cele mai bune conditii - parbrizul masinii va fi curatat, iar cei prezenti vor primi servetele umede pentru curatarea ochelariilor. In plus, la final de saptamana, cei care vin la film de la ora 20.30 si vor cumpara inainte inceperii filmului o Coca Cola Zero vor mai primi inca o doza de 250 ml cadou, iar cei care vor dori de la ora 23.30 sa vina la Baneasa Drive In Cinema vor primi o cafea din partea casei.

Cateva dintre avantajele Drive in Cinema:

  • Poti sa vorbesti, comentezi si sa discuti in timpul filmului!
  • Parintii le pot traduce celor mici fara a-i deranja pe cei din jur.
  • Volumul filmului este ales de fiecare.
  • Poti sa stai relaxat pe scaunul masinii tale!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod