Fetele de la Blaxy Girls experimenteaza rolul de VJ MTV!

de Ileana Voicu Ghinea, 22 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fetele de la Blaxy Girls experimenteaza rolul de VJ MTV!

Rolul de VJ MTV pentru o zi va fi interpretat saptamana aceasta de trupa Blaxy Girls! Dupa succesul inregistrat in industria muzicala, cele 5 constantence au fost invitate sa prezinte editia de joi, 24 septembrie, de la ora 13.00, a clasamentului "Euro Top 20"!

"Rolul temporar de 'VJ MTV' a fost pentru noi inedit din mai multe motive: ne aflam pentru prima oara in aceasta postura de 'VJ'; a fost o provocare, o alta experienta interesanta si distractiva si nici nu a fost ceva strict sau impus. Am avut libertatea sa analizam si sa comentam piesele favorite ale europenilor, sa ne spunem impresiile despre artisti, clip sau pozitia in top a acestora.

Echipa cu care am filmat ne-a fost de mare ajutor, la fel si micul prompter. Ne-am simtit atat de bine incat daca ni s-ar propune sa avem o emisiune la MTV, am accepta cu toata inima (glumim, nu avem prea mult timp liber)"
, au declarat fetele de la Blaxy Girls.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dan pe 24 Sep 2009, 19:32
    Superfete!

    le ador. canta, vorbesc, sunt la fel de simpatice si naturale in orice postura. si sunt modeste nu li s-a urcat la cap succesul mare pe care il au.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod