Au început lucrările la Centrul “MiniMe” al Fundaţiei Nadia Comăneci

de Nicoleta Tarantus, 11 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Au început lucrările la Centrul “MiniMe” al Fundaţiei Nadia Comăneci
Fundaţia Nadia Comăneci a demarat lucrările de amenajare a spaţiului destinat proiectului sportiv-educativ “MiniMe”. Acest program non-competiţional este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani.

În acest moment s-au încheiat lucrările de dezafectare a spaţiului, urmând să înceapă lucrările la instalaţiile electrice, sanitare, termice şi de compartimentare a viitorului centru MiniMe, amplasat în Calea Griviţei.

“Le mulţumesc companiilor care au ales să sprijine amenajarea Centrului “MiniMe”.
Sper ca centrul să se deschidă cât mai curând posibil pentru ca cei mici să se bucure de beneficiile programului MiniMe. Mi-aş dori ca mult mai multe firme să ne sprijine în amenajarea centrului şi funcţionarea proiectului “MiniMe”. Copii au nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni  tineri sănătoşi şi inteligenţi”
, a declarat Nadia Comăneci.

În cadrul acestui spaţiu copii vor participa la programe personalizate, educativ-sportive, sub supravegherea unor instructori.
Copiii vor practica o gamă largă de activităţi, fiecare având rolul de a dezvolta copiilor încrederea în forţele proprii şi stima de sine.

Fundaţia Nadia Comăneci are ca principal obiectiv încurajarea, susţinerea şi promovarea performanţei în orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educaţională şi profesională, până la calitatea vieţii şi a familiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod