Artista Natalia Selegean va deveni mămică! Galerie FOTO

Vestea că va deveni mămică a bucurat-o enorm de mult pe frumoasa artistă Natalia Selegean, deoarece se gândea la acest moment de foarte mult timp și la ziua în care își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe.
Și iată că anul acesta dorința s-a împlinit. “Este cea mai frumoasă bucurie și binecuvântare. E un sentiment minunat să știu că voi deveni mamă și sunt pregătită trup și suflet pentru această nouă etapă din viața mea. Medicul mi-a spus că va fi fetiță, așa că abia o așteptăm pe micuța noastră să vină pe lume”, a declarat Natalia Selegean.

Nu este deloc superstițioasă, așa că a cumpărat o parte din lucrurile necesare pentru naștere și este nerăbdătoare să-i amenajeze camera micuței.
În ultima vreme tot visez că urmează să nasc și nu am cumpărat încă tot ce trebuie, așa că în curând mă voi apuca serios de treabă”, a completat Natalia. Cât despre sfaturile pe care i le va da în viață, “o voi încuraja să fie luptătoare pentru visurile ei și să aibă credință. Să respecte și să câștige respectul celor din jur”, a încheiat artista.

Dar până la momentul miracolului, așa cum îl numește ea, Natalia Selegean nu renunță însă la cariera muzicală, dimpotrivă, pregătește câteva suprize pentru fanii ei.

Cel mai nou single al artistei se numește My vow la care a colaborat cu Class Music Studio, adică Mihaela Cernea și Toma Alexandru.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei.
În cadrul talent show-ului, Nati a cântat live pe scenă alături de Bonnie Tyler. A lansat mai multe și coveruri single-uri în colaborare cu echipe profesioniste și de curând s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii. Pentru a o asculta pe Natalia Selegean vizitați: https://www.youtube.com/user/nataliaselegean1. Pentru a-i urmări activitatea vizitaţi: https://www.facebook.com/pages/Natalia-Selegean-Official/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod