Anne Hathaway, dietă zilnică de 500 de calorii

Actriţa americană ţine o dietă alimentară zilnică de doar 500 de calorii, pentru a slăbi două măsuri la haine, pentru a se pregăti pentru rolul din "Mizerabilii".

Anne ţine o dietă alimentară zilnică de doar 500 de calorii, pentru a slăbi două măsuri la haine, pentru a se pregăti pentru rolul din "Mizerabilii".

Actriţa în vârstă de 29 de ani trebuie să urmeze acest regim alimentar pentru a fi cât mai credibilă în rolul Fantinei, mama personajului Cosette, din "Mizerabilii". Actriţa a spus că va supravieţui doar cu două mere pe zi şi un shake cu proteine, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Din nefericire, are la dispoziţie doar 15-20 de zile pentru a pierde cât mai mult în greutate, aproape 10 kilograme", a declarat o sursă apropiată actriţei.

Aceeaşi sursă a declarat pentru Daily Mirror: "Anne cunoaşte riscurile unei asemenea diete extreme şi va fi supusă unor teste medicale săptămânale, pentru a fi în regulă".

"Les Miserables", un film adaptat după romanul omonim al lui Victor Hugo, va fi regizat de Tom Hopper.

Din distribuţia noului film fac parte şi Hugh Jackman, Russel Crowe şi Helena Bonham Carter

Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar, notează Mediafax. Ea a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain".

Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod