Anne Hathaway crede în existenţa extratereştrilor

Actrița a declarat că este pasionată de astronomie


Chiar voiam să ajung în spaţiu când eram mică, dar nu mă descurcam prea bine la matematică şi la ştiinţele exacte atunci când eram la şcoalăAnne Hathaway
Lungmetrajul "Interstellar", regizat de Christopher Nolan, îi are în rolurile principale pe Anne Hathaway, Matthew McConaughey şi Jessica Chastain şi va avea premiera pe marile ecrane din România pe 7 noiembrie, anunță Mediafax.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar.
Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod