Anne Hathaway crede în existenţa extratereştrilor

Actriţa a declarat într-un interviu recent că "este foarte puţin probabil să nu existe nimic acolo, în spaţiu", dezvăluind de asemenea că a acceptat să joace în filmul SF "Interstellar" întrucât adoră astronomia.

Vedeta hollywoodiană este de părere că în Univers există şi alte forme de viaţă, dar nu ştie deocamdată cum arată acestea, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 31 de ani, joacă în filmul SF "Interstellar" rolul unui astronaut şi a mărturisit că îşi dorea în adolescenţă să exploreze Sistemul Solar, iar apoi, pe măsură ce a crescut, a devenit tot mai pasionată de evoluţia stelelor.

"Chiar voiam să ajung în spaţiu când eram mică, dar nu mă descurcam prea bine la matematică şi la ştiinţele exacte atunci când eram la şcoală, aşadar nu puteam nici măcar să visez la posibilitatea de a face într-adevăr o astfel de călătorie.

Apoi, când am devenit ceva mai mare, am început să vizionez multe documentare despre natură, care m-au făcut să văd apoi documentare despre ştiinţă, despre fizică şi despre Univers. Astronomia este o mică pasiune de-a mea de ceva vreme", a spus actriţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod