Annamari Dancs - rol principal in cea mai asteptata premiera a Broadway-ului budapestan

13 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Annamari Dancs - rol principal in cea mai asteptata premiera a Broadway-ului budapestan
Musicalul Miss Saigon este o adaptare făcută de Claude-Michael Schönber după opera lui Giacommo Puccini Madama Butterfly, o adevărată dramă, o poveste de dragoste in timpul războiului din Vietnam.  Miss Saigon se află printe primele zece cele mai jucate musicaluri din lume şi este recunoscut drept cel mai dificil şi cel mai spectaculos.

Desi experienţele îndurate de personajului intruchipat de  Annamari sunt unele extreme  si fara nici o legatura cu viata personala, tinara interpreta  s-a descurcat excelent în rolul vietnamezei., tocmai faptul că, pe lângă interpretarea melodiilor , trebuia să joace pe scenă ( subliniind drama personajului principal  prin expresiile feţei şi limbajul corpului) insemnand provocarea  pe care o astepta.


Sa pot juca un asemenea rol, într-o astfel de productie  reprezintă  e una dintre cele mai mari experienţe din cariera mea. Am lucrat luni de zile pentru ca seara asta să devină o realitate pentru mine, pentru colegi şi, bineînţeles, pentru spectatori; am trăit deci la maxim momentul. Prin metodele sale ( aş zice unice),  regizorul Kerényi Miklós Gábor – KERO a reuşit să imi provoace stări sufleteşti pe care  nu credeam că le voi trăi vreodată.
Sfaturile sale cu privire la modul de interpretare muzicală m-au ajutat ,de asemenea, foarte mult. Ceea ce face acest om este o adevărată magie.
” – a declarat Annamari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod