Phoenix, Holograf, Sistem şi un show unic de lasere la Zilele Cetăţii Târgovişte 2011

13 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Phoenix, Holograf, Sistem şi un show unic de lasere la Zilele Cetăţii Târgovişte 2011
Spectacol de laser şi lumini, cele mai în vogă trupe ale momentului şi cei mai cunoscuţi artişti români, parada voievozilor, dansuri medievale şi un festival internaţional de folclor. De toate acestea au avut parte cei care au participat la Zilele Cetăţii Târgovişte.

La 615 ani de la atestarea documentară a oraşului, Târgoviştea a organizat o sărbătoare medievală, care a îmbinat istoria cu tradiţia şi ritmurile moderne.
Legendara trupă Phoenix a oferit un show de excepţie vineri seară, imediat dupa concertele Trooper, Voodoo şi Hardtone. Sâmbătă şi duminică s-a dat startul la Pro Istoria Fest, în cadrul căruia au concertat unele dintre cele mai iubite formaţii româneşti. Sâmbătă atmosfera a fost întreţinută de Sistem, Narcotic Sound, Xonia, Deepcentral şi Paradigma, iar ultima seară de sărbătoare s-a încheiat cu Vunk, Antract, Sistem şi Holograf.
O premieră pentru România a fost show-ul de lasere, ce a deschis concertul de sâmbătă al băieţilor de la Sistem. Astfel, turnul Chindiei şi cetatea au prins viaţă sub privirile spectatorilor.  

În cadrul la Zilele Cetăţii Târgovişte, au fost readuşi la viaţă cei 33 de voievozi români care au domnit în fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti. Vlad Ţepes, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Petru Cercel şi mulţi alţii au defilat călare în cadrul Paradei Medievale, oferind celor prezenţi un spectacol inedit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod