Angie Everhart are cancer tiroidian

Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian şi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian şi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Această intervenţie chirurgicală va avea loc în cursul zilei de marţi, a anunţat agentul de presă al artistei, luni, informează site-ul revistei People, citat de Mediafax.

"Ea doreşte să lămurească lucrurile şi să spună tuturor că informaţia potrivit căreia a fost diagnosticată cu cancer tiroidian este adevărată. În orice caz, pronosticul medical este foarte bun", a declarat agentul de presă al vedetei americane.

"Se aşteaptă să revină la lucru şi să îşi reia obligaţiile de mămică peste câteva săptămâni.

Motivul principal pentru care ea a dezvăluit această informaţie este acela că a dorit să îi încurajeze pe oameni să înveţe şi să afle diverse lucruri despre prevenţia cancerului, simptomele sale şi tratamentul imediat", a adăugat aceeaşi sursă.

Angie Everhart este o actriţă americană şi un fost model profesionist de succes. Şi-a început cariera lucrând ca fotomodel şi a apărut pe copertele unor reviste de modă celebre, precum Elle şi Glamour. A pozat în costum de baie pe copertele mai multor numere ale revistei Sport Illustrated şi o dată nud pe coperta revistei Playboy.

Angie Everhart şi-a făcut debutul în film în 1993, jucând alături de Arnold Schwarzenegger în filmul de acţiune cu accente comice "Las Action Hero".
De atunci, a apărut în alte lungmetraje cu priză la public precum "Jade" (1995), "Tales From the Crypt Presents: Bordello of Blood" (1996), "Denial" (1998), "Trigger Happy "(1996), "Gunblast Vodka" (2000), "Payback" (2006), "Bigfoot" (2008) şi "Take Me Home Tonight" (2011).

Actriţa, care a apărut şi în câteva reality show-uri de televiziune, a fost căsătorită cu Ashley Hamilton în perioada 1996-1997 şi a fost logodită cu actorul Joe Pesci între anii 2007 şi 2008.
Angie Everhart este părinte unic şi are un fiu care s-a născut pe 24 iulie 2009.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod