Angelina Jolie: "Trebuie să port coarne"

Actrița consideră că rolul din următorul ei proiect cinematografic, "Maleficent", va fi benefic pentru fetiţele din lumea întreagă, întrucât acest film va descrie celebrul personaj negativ - vrăjitoarea cea rea din povestea "Frumoasa din Pădurea adormită", într-o manieră mult mai realistă.

Actrița consideră că rolul din următorul ei proiect cinematografic, "Maleficent", va fi benefic pentru fetiţele din lumea întreagă, întrucât acest film va descrie celebrul personaj negativ - vrăjitoarea cea rea din povestea "Frumoasa din Pădurea adormită", într-o manieră mult mai realistă.

Actriţa americană va juca rolul negativ principal în adaptarea cinematografică a poveştii clasice "Frumoasa din Pădurea adormită", realizată de studiourile Disney, şi consideră că filmul va descrie acest personaj de o manieră pozitivă, relatează agenția Mediafax.

"Ea nu este o anti-prinţesă, dar va fi pentru prima dată când lumea o va vedea pe această femeie celebră într-un fel diferit. Sper ca în final să vedeţi o femeie care este capabilă de multe lucruri şi, doar pentru faptul că se protejează şi este agresivă, acest lucru nu înseamnă că ea nu are alte calităţi. Trebuie să descifraţi acest puzzle din care este alcătuită personalitatea ei. Sună nebuneşte să spui că acest rol va fi benefic pentru tinerele fete, pentru că ar însemna să spui că ele ar trebui să fie malefice. Însă Maleficent este în realitate o persoană minunată. Însă ea nu este perfectă. E chiar foarte departe de a fi perfectă", a declarat Angelina Jolie, citată de site-ul femalefirst.co.uk.

Actriţa americană s-a declarat încântată, totodată, de acest rol, întrucât el îi permite să poarte o pereche de coarne, realizate cu ajutorul unei coafuri speciale.

"Filmul are un scenariu cu adevărat minunat. Mă distrez deja foarte mult. Mi-am făcut deja «coarnele». Copiii mei sunt fericiţi. Nu am definitivat încă look-ul ei. Experimentăm mai multe lucruri. Însă coarnele sunt coarne - nu poţi să negi asta. Trebuie să port coarne", a adăugat actriţa americană, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly.

Lungmetrajul "Maleficent" va fi regizat de Robert Stromberg, scenaristul lungmetrajelor "Avatar", "Alice in Wonderland" şi al viitoarei pelicule "Oz the Great and Powerful", produsă de Disney. Filmul spune povestea Frumoasei din Pădurea Adormită din perspectiva celebrei vrăjitoare. Potrivit unor surse de la Hollywood, Elle Fanning va juca rolul prinţesei Aurora. Filmările vor debuta în luna iunie.

Jolie a declarat încă din decembrie, pentru publicația The Holywood Reporter, că vrea să se implice în acest proiect, spunând că fiii ei o numesc deja "mom-elicent". De asemenea, a spus că vrea neapărat să facă un film pentru întreaga familie, după experienţa cu franciza de animaţie "Kung Fu Panda", unde a dat voce unui personaj, notează Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod