Angelina Jolie şi-a etalat inelul de logodnă - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iulie 2012
Actriţa americană şi-a afişat pentru prima dată în public inelul de logodnă, sâmbătă, pe covorul roşu de la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo, la circa trei luni de la anunţul oficial al logodnei artistei cu Brad Pitt.

Actriţa americană şi-a afişat pentru prima dată în public inelul de logodnă, sâmbătă, pe covorul roşu de la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo, la circa trei luni de la anunţul oficial al logodnei cu Brad Pitt.

Inelul cu diamant, estimat la o valoare de 500.000 de dolari, a fost creat şi personalizat de bijutierul Robert Procop, la indicaţiile lui Brad Pitt. Bijuteria şi-a făcut astfel "debutul în public", după anunţul oficial al logodnei dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt din luna aprilie, relatează huffingtonpost.com, citat de agenția Mediafax.

Angelina Jolie a sosit la Sarajevo sâmbătă după-amiază, la bordul unui avion privat, fiind însoţită de trei dintre cei şase copii ai săi.

După ce a aterizat pe aeroportul din Sarajevo, ea a mers la cartierul general al festivalului de film, din centrul oraşului.Actrița a deschis un atelier de film şi a susţinut o conferinţă dedicată tinerelor talente din lumea cinematografiei - scenarişti, regizori, actori şi producători - din 13 ţări din Europa de Sud-Est, potrivit unui comunicat al serviciului de presă al festivalului.

Cu această ocazie, actriţa în vârstă de 37 de ani a primit şi decoraţia de cetăţean de onoare al oraşului Sarajevo.

Distincţia i-a fost acordată pentru că prin intermediul filmului ei "In the Land of Blood and Honey", lansat pe marile ecrane în 2011, "a contribuit la păstrarea adevărului despre evenimentele din timpul războiului din Sarajevo şi din Bosnia".

Lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", turnat în 2010, marchează debutul regizoral al Angelinei Jolie. Filmul are ca temă centrală o poveste de dragoste din timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), între un gardian sârb dintr-un lagăr de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubită, o femeie musulmană, încarcerată în acel loc.

"In the Land of Blood and Honey" a fost nominalizat anul acesta la premiile Globul de Aur, la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină".

Angelina Jolie a participat şi la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Sarajevo.
Actrița a fost invitata de onoare a galei de închidere a Festivalului, în cadrul căreia celebra actriţă americană a primit trofeul onorific "Inima oraşului Sarajevo" (Heart of Sarajevo Honorary Award). Atunci, ea a fost însoţită la festivalul de la Sarajevo de partenerul său de viaţă, actorul Brad Pitt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod