Angelina Jolie este supărată pe mama lui Brad Pitt

Actrița e supărată pe Jane Pitt, mama logodnicului ei, din cauza hainelor mult prea feminine pe care aceasta le cumpără pentru fiica ei Shiloh.
Actrița  e supărată pe Jane Pitt, mama logodnicului ei, din cauza hainelor mult prea feminine pe care aceasta le cumpără pentru fiica ei Shiloh.

Deşi Angelina Jolie nu are nicio problemă cu faptul că fiica ei, Shiloh, cel mai mare dintre copiii ei biologici, preferă să se îmbrace ca un băiat, Jane Pitt insistă să îi cumpere de fiecare dată nepoatei sale articole vestimentare extrem de feminine, iar acest fapt o înfurie pe celebra actriţă americană, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"E de notorietate faptul că Shiloh adoră să se îmbrace ca un băiat.
Însă Jane insistă să îi cumpere de fiecare dată costume de zână şi rochii de prinţesă, iar Angelina găseşte că acest lucru dovedeşte lipsă de respect faţă de preferinţe fiicei sale"
, a spus o sursă.

Angelina Jolie, care creşte şase copii - trei adoptaţi şi trei biologici - cu Brad Pitt este încă supărată pe Jane Pitt, după ce mama logodnicului ei a expediat recent unui ziar din Missouri o scrisoare publică în care s-a exprimat în mod clar împotriva legalizării căsătoriilor gay în Statele Unite, în ciuda faptului că Brad şi Angelina militează de foarte mulţi ani pentru drepturile comunităţii gay.


Jane Pitt l-a atacat în aceeaşi scrisoare şi pe preşedintele american Barack Obama, îndemnându-i pe alegătorii americani să voteze cu rivalul acestuia din cursa electorală, republicanul Mitt Romney.

"Brad şi Angelina sunt «devastaţi» de acţiunile lui Jane. Ei au luptat din greu făcând o campanie susţinută pentru egalitatea între oameni şi au colaborat îndeaproape cu Barack Obama. Angelina a sunat-o pe Jane şi i-a spus că prin aceste acţiuni ea le-a dat copiilor ei un exemplu negativ", a adăugat aceeaşi sursă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod