Angela Gheorghiu, scandal cu Holograf

de Daniel Dumitrescu, 5 Noiembrie 2013

Soprana a spus că videoclipul pe care l-a filmat cu membrii trupei nu a fost deloc pe gustul ei.
Trupa Holograf a lansat, în urmă cu doi ani, videoclipul piesei "Nu mai e timp!". Aceasta a fost prima colaborare a Angelei Gheorghiu cu o trupă rock. Ideea a fost excelent, dovadă că piesa s-a bucurat de succes.

Soprana a făcut însă o mărturisire suprinzătoare într-un interviu acordat recent, pentru promovarea noului ei clip. Angela Gheorghiu a declarat că artiştii mai au multe de învăţat la capitolul profesionalism.

"În ultima vreme, mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu, şi nu cum impune o formaţie. Că am făcut cu Holograf un clip şi eu m-am dus, pur şi simplu, acolo şi au făcut ce au vrut în mintea lor… Bineînţeles, nu era pe gustul meu, se înţelege. Am acceptat din prietenie, dar nu este Angela. A fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-au plăcut foarte mult şi mesajul, şi melodia, dar... mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunetul, cu orchestraţia.
Totul e făcut de mine, în orice caz"
, a spus Angela Gheorghiu.

Trupa Holograf a replicat prin Edi Petroşel, care şi-a spus punctul de vedere în ziarul Ring. "Mă surprind afirmaţiile Angelei Gheorghiu şi rămân cu surprinderea... Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău dacă a fost nemultumită şi ne spune asta după doi ani. Atunci a fost foarte încântată. De fapt, ea şi-a dorit colaborarea mai mult decât noi. Dar, ştiţi cum e, Dumnezeu le aşază în pagină pe toate, fără nicio excepţie", a spus membrul trupei.

"Noi ne vedem de viaţa noastră, frumoasă, zic eu.
Niciodată nu s-a pus problema ca, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, şi cu ea, şi fără ea!"
, a adăugat Edi Petroşel.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ioana pe 7 Nov 2013, 12:43
  Pentru Gina cea CULTÄ

  Ei fetito. Se vede cä ai ajuns cu invätätura, respectiv cultura "pânä la piciorul broastei". Compari o solistä de renume MONDIAL - de talia lui Maria Callas, cu o trupä de trei parale? La ora actualä e consideratä CEA MAI MARE SOPRANÄ A LIMII. O enormä mândrie pt România. DA, mare gresealä a fäcut cä a acceptat acest COMPROMIS. Iar tinerii care astfel doar o cunosc... aiurea. Tot nu inteleg nimic. Nivelul lor de culturä este DOAR la nivelul unei trupe färä valoare muzicalä. Esti unul dintre ei.

  0
  5

 • Gina pe 6 Nov 2013, 10:52
  Asa e cand esti vedeta!

  Mare gresala a facut daca a declarat asa ceva! E o valoare in muzica,nimeni nu contesta dar colaborarea cu Holograf i-a adus popularitate si in randul tinerilor si a celor care asculta muzica lor. Tot respectul pentru trupa Holograf!

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod