Andreea Marin se lansează în modă: Are prima colecţie de genţi şi pantofi

Vedeta a lansat în mare secret prima linie de genţi şi pantofi care îi poartă semnătura.

Pornind de la dorinţa de a crea ceva pentru propriul confort, Andreea Marin a ajuns să lanseze o întreagă colecţie de genţi şi pantofi. Ea a vorbit pentru site-ul ziarulring.ro despre cel mai nou hobby al său, care se poate transforma într-o afacere profitabilă.

"Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea, după calapodul care mi se potriveşte cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit şi comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul şi dorinţele mele, şi am fost des întrebată de unde am acele încălţări, care atunci nu purtau nicio semnătură.

Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee", a declarat "Zâna".

Andreea Marin a mărturisit că, miercuri seara, şi-a prezentat colecţia într-un cadru restrâns, în faţa prietenelor, de la care aşteaptă păreri despre ideea sa de afaceri. "Va fi un altfel de eveniment, cu uşile închise, mai de grabă o expunere a produselor principale din colecţie în faţa unor doamne şi domnişoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacţiile sunt încurajatoare, voi continua", a adăugat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod