Andreea Marin își schimbă meseria. Ce va face de acum înainte?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2014
După o carieră îndelungată în televiziune, vedeta este tot mai tentată să-și schimbe domeniul de activitate și să încerce ceva nou.
"Zâna" a urmat mai multe cursuri de instructor de dezvoltare personală, iar acum își dorește să împărtăşească experienţa în leadership.

"La aproape 40 de ani, am simţit că e momentul să fac o schimbare profundă şi să continui, dar la un alt nivel, procesul meu de dezvoltare personală.
Timp de 20 de ani, am alergat, am construit, am căutat, de multe ori m-am neglijat pe mine însămi pentru ceea ce visam să împlinesc pentru alţii sau pentru profesia mea şi nu regret, dar ştiu că e momentul să mă ocup mai mult de mintea, sufletul, trupul şi sănătatea mea acum, pentru că nu pot oferi nici celor de care îmi pasă ce e mai bun, dacă eu însămi nu îmi ating potenţialul.
(...).
În scurt timp, însă, voi putea deja organiza seminarii. (...)"
, a spus ea.

"Am pornit pe acest drum al dezvoltării personale, să fiu din nou pe băncile şcolii e pur şi simplu minunat şi am hotărât să mai fac un pas, să încerc şi alte experienţe, pentru a alege ce mi se potriveşte mai bine", a mărturisit vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod