Andreea Marin, despre „blonda misterioasă” cu care se afişează Tuncay: „Vine la noi în fiecare dimineaţă”

În ultimele zile, Tuncay Ozturk a fost văzut de mai multe ori în compania unei tinere. Andreea Marin a vorbit, pentru prima dată, despre această femeie.

Vedeta a spus că tânăra cu care soţul ei îşi petrece din ce în ce mai mult timp este, de fapt, asistenta acestuia. Mai nou, aceasta este şi şofer pentru Tuncay, întrucât el are permisul auto suspendat pentru o lună.

"În fiecare dimineaţă, această asistentă, care e un copil delicios, vine la noi acasă, lasă maşina în garaj, lângă a mea, şi ia maşina soţului meu, pe care o conduce ea, pentru că el are permisul suspecndat. Aşa că, va face asta în următoarea lună", a explicat Andreea Marin.Vedeta a adăugat că ea este obişnuită cu speculaţiile tabloidelor, dar acestea i-ar putea creea probleme tinerei. "Pe noi nu ne mai deranjează lucrurile astea, dar fata are şi ea un prieten şi s-ar putea să o deranjeze. Or să mă vadă şi pe mine cu ea în mall... e o relaţie în trei", a spus Andreea la Antena Stars.

 

Foto: wowbiz.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo pe 26 Mar 2016, 12:02
    Cine te crede?

    Hai că mă faci să râd. Cine te crede? Turcul a început să-şi facă harem, mai ia încă două, evident tot la fel de tinere ca blonda asta fermecătoare şi Andreia va avea doar titlul de prima nevastă. Dacă n-o avea şi altele în Turcia.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod