Andreea Marin, clipe de coșmar

Vedeta TV a povestit că a fost și ea victima sistemului medical din România, acum o săptămână, când fiica ei, Violeta, a fost internată la spital și a avut perfuzii.

"Când îţi vezi copilul suferind, ca părinte nu există nimic mai rău... Când îţi vezi copilul cu perfuzii în mânuţe şi îl auzi că nu mai poate... Este ceva ce răbufneşte în tine... A fost Rotavirus, dar nu am fost informată corect. Aş fi preferat să nu treacă printr-o experienţă care putea fi împiedicată printr-un vaccin", a declarat Andreea Marin pentru emisiunea "Acces Direct".

Pentru ca alţi părinţi să nu mai treacă prin clipe asemănătoare, vedeta s-a implicat într-o campanie de obţinere a vaccinurilor gratuite împotriva Rotavirus pentru toţi copiii.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 13 Nov 2012, 19:35
    si alte boli ar trebui incluse in programul de vaccinare

    varsatul de vant este de asemenea o suferinta de care ar putea fi scutiti-ca sa nu mai vorbim de semnele care le raman(fetita mea mica l-a avut la un an).

    0
    0

  • Mare Timea pe 13 Nov 2012, 13:10
    Copil bolnav

    Din pacate numai atunci isi dau seama oamenii ce inseamna sa ai copil bolnav cand simt pe propria lor pile. Eu am un baietel de 13 ani care din vina medicului se chinieste si viseaza sa ajunga ca ceilalti copii.Eu ca mama zilnic trebuie sa am putere sa-l incurajez sa ma uit la el cum se straduieste la orele de recuperare pe cand ceilalti copii se joaca. Si o alta mare problema este ca atunci cand copilul este bolnav ai nevoie de foarte multi bani ani de zile. Si cum la noi nimeni nu te ajuta e foarte greu. UNICEF nu stiu ce rol are dar alte fundatii care sa ajute nu sunt si statul nu ne ajuta cu nimic.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod