Andreea Marin Banica sustine un nou proiect de caritate

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Marin Banica sustine un nou proiect de caritate

Se lanseaza Charitygift.ro, primul magazin online din Romania dedicat responsabilizarii sociale individuale. Charitygift.ro este un proiect la care lucreaza o echipa de voluntari aflati in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta, precum si alte orase din tara si care isi propune transformarea actelor de caritate din actiuni cu caracter exclusivist in activitati comune, uzuale, la care poate avea acces oricine, oricand, singura conditie fiind conexiunea la Internet. Site-ul se lanseaza in versiune beta.

Proiectul este sustinut de Andreea Marin Banica.
"M-a impresionat vointa voluntarilor de a-si pune timpul, priceperea, relatiile la dispozitia acestui proiect, care a insemnat luni intregi de efort considerabil, de studiu si creativitate, si de aceea m-am alaturat lor, mai cu seama pentru ca vad potentialul acestui site caritabil. E la indemana oricarui om care are acces la Internet sa cumpere ceva ce ii este necesar fara sa mearga la un magazin traditional, ci de la el de-acasa, stiind ca printr-un singur click poate oferi un ajutor fara un efort financiar suplimentar din partea sa", declara Andreea Marin Banica.

Charitygift.ro nu intermediaza vanzarile si nu percepe niciun comision de la furnizori, cumparatori sau beneficiari.
Produsele sunt vandute la aceeasi valoare la care se pot gasi si in magazinele furnizorilor, numai ca, de aceasta data, un procent din valoarea produsului vandut prin intermediul CharityGift.ro merge catre o cauza anterior selectata de furnizor. CharityGift.ro ofera o platforma pentru expunerea produselor si suport informational pentru vanzatori si cumparatori.

De asemenea, Charitygift.ro permite accesul la o baza de date consistenta de ONG-uri, facilitand vanzatorilor si cumparatorilor demersul de a alege destinatia actelor caritabile.

Charitygift.ro a creat si o sectiune speciala dedicata fundatiilor cu ateliere lucrative, in cadrul carora beneficiarii lucreaza manual diverse obiecte artizanale.
Acestea isi propun spre vanzare propriile produse, incasarile revenindu-le in totalitate, conditie vitala pentru continuarea activitatii lor. Orice fundatie care are astfel de ateliere lucrative isi poate pune in vanzare produsele prin Charitygift.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod