Andreea Marin a plâns la un eveniment

Vedeta nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile la un eveniment caritabil, desfășurat joi seară, la care au participat mai multe celebrități autohtone.

Vedeta nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile la un eveniment caritabil, desfășurat joi seară, la care au participat mai multe celebrități autohtone.

Andreea Marin a fost impresionată de poveştile copiilor bolnavi de SIDA din Africa, pentru care s-au strâns donaţii. Cei prezenţi şi-au dat însă coate şi au şuşotit că lacrimile ei sunt cauzate de ruptura de Ştefan Bănică Junior, notează ziarul Click!.

Andreea a răspuns prompt invitaţiei la un eveniment organizat în scop nobil la Palatul Parlamentului. Ea a fost gazda strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de SIDA din Africa.

Asaltată de jurnalişti, Andreea a încercat să rămână zâmbitoare şi sigură pe ea. Tensiunea trăită în ultimele zile şi-a spus însă cuvântul, iar vedetei i-au dat lacrimile. Aparent, a fost impresionată de poveştile micuţilor pe care îi ajuta. Mulţi dintre cei prezenţi, însă, s-au întrebat dacă nu cumva vedeta suferă din cauza separării de Ştefan Bănică, scrie ziarul citat.



Andreea Marin nu a evitat întrebările despre cel mai mediatizat eveniment din viaţa ei, divorţul de Ştefan. "Dacă convingerile tale nu mai coincid cu ale celuilalt, asta nu e o dramă. Eu ce am în guşă am şi în căpuşă", a explicat vedeta cum a ajuns la soluţia separării.

"Zâna" este convinsă că nici ea, nici Ştefan nu-şi vor schimba decizia. "Ne-am împăcat cu gândul. Nu mai există cale de întoarcere."

Întrebată de reporterul de la Click! dacă are în minte un portret al bărbatului, Andreea a declarat: "Încă nu l-am găsit". Vedeta a mai adăugat că ea şi Ştefan Bănică vor rămâne prieteni şi de acum încolo. "Eu sunt un om puternic şi fac foarte clar legatura atunci cand e necesar, dar şi diferenţa atunci când este necesar, între viaţa personală şi viaţa profesională."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 3 Feb 2013, 09:52
    Andreea Marin a plans la un eveniment

    Ca un bumerang se va intoarce impotriva dv.gandirea negativa pe care o aveti.Cata rautate! Insa nu toate persoanele sunt capabile sa ajunga la o dimensiune de constiinta superioara in viata pe care o au,e necesar sa aiba mai multe vieti pentru a-si invata lectia. Multa intelepciune si o gandire pozitiva si plina de compasiune va doresc!

    2
    0

  • mariana pe 1 Feb 2013, 22:05
    mass media a propulsat-o, mass media o va lichida!

    plange ca au lasat-o nervii. prea tarziu. cand a constatat ca e o epava a inceput sa faca valuri numai ca totul s-a intors ca un bumerang impotriva ei. pe ipocrita asta mass media a propulsat-o, mass media o va sterge de pe firmament, sa fie clar!

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod