Andreea Mantea a plecat de la Kanal D

Prezentatoarea emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D a renunțat la colaborarea cu postul TV. Ea și-a luat marți rămas bun de la colegi.
Andreea Mantea ar fi avut în ultimele zile nişte discuţii aprinse cu persoane din conducerea postului pe tema salariului.
 
Se pare că vedeta ar fi încercat să obţină o mărire considerabilă a onorariului. Pretenţiile sale au apărut, probabil, în contextul zvonurilor tot mai dese cu privire la salariile uriaşe din zona emisiunilor tabloide, scrie Click!.

Conducerea postului a dispus eliminarea cadrelor cu Andreea Mantea din reclamele emisiunii.

După despărţirea de Kanal D, Andreea Mantea a scris pe Facebook: "Uneori, în viață, avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele.
Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom ști de la bun început. Trebuie să așteptam și trăim consecințele. Astăzi, am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulțumesc din tot sufletul, pentru că prin ei, am fost alături de voi și voi de mine."


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dorina pe 17 Sep 2017, 14:25
    Andrea Manta a plecat de la Kanal D

    F.bine că a plecat. Nu ”strălucea” cu nimic. Nici prea inteligentă, nici prea citită, cu un vocabular ușor agramat. Nu avea umor, nu avea replici. Văd că mai avea și tupeu, să ceară mai mulți bani pe nimic. În loc să se mulțumească și să fie bucuroasă de ce avea , tot ea cu pretenții. ”Nemulțumitului i se ia darul”. Acum să își caute de lucru

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod