Andreea Berecleanu s-a enervat după dezvăluirile despre plecarea din Pro TV

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu susține că știrista și Andrei Zaharescu au fost puși pe liber pentru că transformaseră emisiunea lor în „talcioc personal".
Afirmațiile Doinei Gradea, care a povestit că soții Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au părăsit Pro TV pentru că trăgeau foloase personale din programul pe care-l prezentau, nu i-au deloc bine prezentatoarei știrilor de la Antena 1. "Andrei Zaharescu – Andreea Berecleanu, care prezentau jurnalul de dimineață, <<se implicaseră>> prea tare în conținutul programului, transformându-l în <<talcioc personal>>, așa încât depășiseră cu mult limitele jurnalismului și profesionalismului impus cu rigoare de companie și care puteau afecta imaginea Pro TV.
Și-au recunoscut greșeala, au plecat în condițiile oferite de noi și și-au văzut mai departe de viața lor”,
a scris Doina Gradea pe site-ul oaresuntunporc.ro.

Andreea Berecleanu a răspuns imediat acuzațiilor ce i-au fost aduse. Prezentatoarea Obervatorului nu a menajat-o deloc pe fosta sa colegă de trust. "Cum este posibil ca aceea despre care se spunea că este <<una dintre emisferele cerebrale ale lui Sârbu>> să susțină aberatiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte? O femeie alungată de însuși Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro TV Internațional, cu mari frustrări peste atâția ani, care nu o fac să-și amintească de faptul atât de ușor verificabil că Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodată dimineața, că a plecat din Pro TV bine merci după o discuție frumoasă cu însuși Adrian Sârbu în 2003, după 8 ani de Pro TV, din care 6 ani la știrile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu în 1998! Cum să nu-ți aduci aminte, Doina Gradea?", a spus Berecleanu pentru Libertatea.

"Vrei să-ți prezint situații reale care nu-ți fac onoare, dar au creat OROARE angajaților Pro TV, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum țipai, bârfeai, unelteai, strigai la președinți, amenințai sau cadoriseai dacă ghidurile TV nu prezentau ratinguri false ale Pro TV atunci când Antena 1 bătea cu telenovele indiene? Astea nu le povestești? Jalnica generație Pro TV!"
, a continuat ea.

În final, Andreea o acuză pe Doina Gradea că vine minciuni pentru a face rost de bani: "Eu, Doina Gradea, trăiesc dintr-un salariu de prezentator de stiri, tu din ce trăiești? Se întreabă cineva? Poate, iată, din mizeriile pe care le torni despre oameni din alte trusturi media! Dar o carte nu s-a gândit nimeni să scrie? Și nu mă refer la manualele de istorie, ci la istoria adevarată a Pro TV".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod