Andra si VUNK lanseaza primul lor duet la Media Music Awards

Anda si VUNK vor lansa pe 19 septembrie, in cadrul Media Music Awards, la Sibiu, prima piesa inregistrata impreuna. Este vorba de “Numai la doi”, o compozitie pe care artista a inclus-o pe cel mai nou album al sau, „Inevitabil va fi bine”.
„Numai la doi” va fi interpretata live pentru prima data in cadrul unei gale de premii si are toate sansele de a deveni urmatorul single al artistei.

“Cu baietii de la VUNK ma intalneam la toate evenimentele si era pacat sa nu facem o piesa impreuna. Asa s-a nascut ‚Numai la doi’, un single care mie imi place foarte tare”, a declarat artista.

Andra si VUNK se alatura astfel artistilor care au ales Media Music Awards pentru a lansa noile lor piese, cunoscand impactul pe care il are evenimentul in industria muzicala.

Andreea Banica, Delia, Elena Gheorghe si Anda Adam vor canta, la randul lor, noile piese ce au toate sansele sa devina hituri.

Gala de premii de la Sibiu le-a purtat noroc artistilor si la editia de anul trecut cand au fost lansate “Cai verzi pe pereti” (Smiley), “Apa” (Loredana), “Amo” (Anda Adam), “Petre” (CRBL), “O stea” (Deepcentral), “Ca la meteo” (Andra.

Pe 19 septembrie, pe scena Media Music Awards vor canta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Faydee.

In cadrul galei vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului, cei care au avut cele mai multe difuzari media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Fanii artistilor pot urmari cele mai recente noutati despre marele eveniment de la Sibiu pe site-ul oficial www.mediamusicawards.com sau pe pagina de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards.
 

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod