Anda Adam are carucior ca in filmele SF! Se desface automat si are faruri si ecran LCD!

Anda Adam isi va plimba fetita cu un carucior parca desprins din filmele SF.
Artista a primit cadou de la mama ei un carucior Origami ce are o multitudine de proprietati si avantaje: se pliaza si se desface singur printr-o singura apasare de buton, ofera posibilitatea de a regla scaunul copilului la unghiuri intre 40 si 72 de grade, are lumini si faruri de podea, suspensie la toate cele patru roti si chiar ecran LCD care poate afisa in timp real ce face bebelusul aflat sub husa de protectie.

Caruciorul este dotat cu baterie ce se incarca singura pe masura ce este plimbat.
In plus, mama are posibilitatea ca, in timp ce iese la plimbare in aer liber cu copilul, sa isi incarce telefonul chiar la ... carucior.

Origami este unul din cele mai exclusiviste accesorii de acest tip si i-a fost facut vedetei cadou chiar de mama ei. Pretul unui astfel de carucior, cu toate accesoriile mentionate, poate ajunge la 1700 de euro.

Anda Adam va trece saptamana aceasta in ultima luna de sarcina. Artista va aduce pe lume, la sfarsitul lunii noiembrie, primul sau copil, o fetita pe care o va boteza Evelin.

La doar o luna de la nastere, Anda Adam va reveni pe scena pentru a sustine seria de concerte de Revelion, fiind unul din cei mai ceruti artisti pentru a canta in noaptea dintre ani.

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod