Anca Ţurcaşiu şi soţul ei s-au despărțit după 16 ani de căsnicie

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au despărțit după un mariaj de 16 ani



Anca Țurcașiu şi Cristian Georgescu s-au cunoscut în Statele Unite, în timp ce ea era în concediu, iar el era manager la hotelul unde era ea cazată. Cristian a renunţat la cariera de peste Ocean şi a revenit în România pentru ea.

Da, aşa este. Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Am nevoie de o viaţă liniştităAnca Țurcașiu
Cristian şi Manuela Ţântareanu au fost naşii cuplului, iar la nuntă au participat peste 400 de invitaţi, printre care numeroase vedete, Marius Ţeicu, Silvia Dumitrescu, Iuliana Marciuc, Elena Cârstea și regretata cântăreață Laura Stoica, notează Click!.

În urmă cu patru ani, Anca Țurcașiu mărturisea că s-a mai aflat de două ori în pragul divorţului,  dar de fiecare dată s-a răzgândit.

"Cred că cel mai uşor lucru într-o relaţie este să te desparţi. Este extrem de dificil să stai şi să te lupţi pentru a avea un viitor împreună, alături de persoana pe care o iubeşti. Era să divorţăm de două ori până acum. Tot eu am cedat şi, chiar dacă m-a durut, am mers mai departe", spunea atunci artista.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod