Anca Serea e din nou însărcinată

Prezentatoarea TV şi Adrian Sînă vor fi din nou părinţi. Anca a dat vestea cea mare la emisiunea "Focus Monden", de la Prima TV.
 
Cei doi, care mai au împreună un copil, Noah, în vârstă de un an şi trei luni, aşteaptă cel de-al doilea bebeluş, care se va naște în iarnă.

Anca a povestit cum a aflat că va avea un copil: "Adi şi-a dat seama înainte că sunt însărcinată. Nu mi-a venit să cred", a spus ea.
 
"Noi asteptăm încă un copilas. Sunt însărcinată în şase luni. Nu am ascuns sarcina, cred că am un fizic care mă ajuta. A fost o optiune a noastră, noi consideram chestia asta ca fiind destul de intima si trăim frumusetea acestui moment.
Am fost fericită si sper ca totul să decurga bine"
, a declarat Anca Serea în vârstă de 32 de ani.

"Nu ştim sexul copilului, pentru că nu am vrut să ştim. Adi este foarte fericit, el chiar îşi mai dorea un copilaş", a mai spus ea. 

 
 
Cântărețul şi prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima sunt împreună din 2011. Anca mai are un băiat și o fetiță, dintr-o căsnicie anterioară - David, în vârstă de 11 ani, şi Sarah, 5 ani.
 
 


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod