Anamaria Prodan a plecat în Turcia ca să-şi scoată silicoanele

Vedeta are antecedente în familie de cancer la sân. În plus, ea se confruntă şi cu trei hernii de disc care o supără, aşa că a decis să renunţe la implanturi.
Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a ajuns la concluzia că sănătatea este mai importantă decât frumuseţea. Ea a luat decizia de a-şi scoate implanturile de silicon la o clinică privată din Turcia, Esteworld.

Pe fondul unor antecedente în familie în ceea ce priveşte cancerul la sân (ea fiind în acelaşi timp o susţinătoare activă în lupta contra cancerului la sân) şi a faptului că se confruntă şi cu alte probleme medicale (trei hernii de disc supărătoare), Anamaria a plecat în Turcia, cu soţul ei, pentru a fi supusă intervenţiei chirurgicale de înlăturare a implanturilor cu silicon, relatează wowbiz.ro.


Cei doi sunt însoţiţi de Ensar Duman, reprezentantul Esteworld România, pentru a fi supusă intervenţiei chirurgicale de înlăturare a implanturilor cu silicon.

După ce a analizat riscurile care pot surveni în timp, Anamaria Prodan a decis că e mai bine să acţioneze preventiv. Potrivit site-ului citat, familia îi este alături în acest demers, dorind să elimine orice risc de apariţie a unor probleme de sănătate.

Anamaria preferă discreţia în ceea ce priveşte intervenţia, astfel că nu va face declaraţii pe acest subiect, mai scrie wowbiz.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod