Analia Selis a devenit mamă pentru a doua oară

Tiago a fost născut natural, sâmbătă, la ora 22.22, cântărind 3,700 kilograme şi măsurând 53 de centimetri. Bebeluşul este sănătos şi a primit nota 10 la naştere, informează Mediafax.
"A fost o zi lungă şi minunată. Nu ar ajunge nici măcar vorbele să descriu ce sentiment am, atât de frumos este încât nu îmi ajung cuvintele. Am retrăit sentimentul acela unic de a îmi aduce copilul în lume şi senzaţia aceea indescriptibilă, la fel ca şi cu Noa", spune artista, care, referindu-se la momentul naşterii, mărturiseşte: "Am simţit că Dumnezeu a pus mâna pe mine".

Tiago a fost născut natural, sâmbătă, la ora 22.22, cântărind 3,700 kilograme şi măsurând 53 de centimetri.
Bebeluşul este sănătos şi a primit nota 10 la naştere, informează Mediafax.

"Răzvan şi eu nu avem cuvinte…iar Tiago şi Noa îmbogăţesc iubirea şi viaţa noastră. Vă rugăm să ne acceptaţi rugămintea de linişte şi intimitate în aceste prime zile. Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi pentru că sunteţi cu sufletul alături de noi", a mai spus cântăreaţa.

Analia Selis este căsătorită cu violoncelistul Răzvan Suma, iar primul lor copil, o fetiţă pe nume Noa, s-a născut pe 3 ianuarie 2011.
Cântăreaţa Analia Selis are dublă cetăţenie - argentiniană şi română - pe aceasta din urmă obţinând-o în august 2010.

Debutul Analiei Selis în România a avut loc în 2004, când solista a reprezentat Argentina la Cerbul de Aur şi a obţinut locul al treilea. În anul următor, ea a lansat primul său album în România - "Aqui, hoy", produs de MediaPro Music.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod