Alina Pușcaș, primele declaraţii după ce a devenit mamă

Vedeta a născut sâmbătă un băiețel de 3,050 kilograme, pe care îl va chema Alexandru. Alături de ea s-a aflat tatăl copilului, medicul Mihai Stoenescu.
"Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era... O oră mai târziu, îl țineam în brațe. Alexandru s-a născut în zi de mare sărbătoare, Tăierea capului Sf. Ioan Botezătorul ceea ce, încă o dată pentru noi înseamnă că acest copilaș este o minune și o binecuvântare.
Îmi doresc să fie sănătos, frumos, deștept și norocos în viață"
, a spus prezentatoarea show-urilor "Te cunosc de undeva!" și "Splash!", de la Antena 1.

Deși nașterea era programată pentru 31 august, travaliul a început cu două zile mai devreme. "Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv... Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile.
Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă"
, a povestit Alina Puşcaş.

Alături de ea s-a aflat tatăl copilului, dr. Mihai Stoenescu. "Mihai mi-a fost fost alături în permanență, a fost la fel de emoționat și fericit că, în sfârșit, și-a cunoscut fiul", a mai spus prezentatoarea TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod