Anca Pop, sexy si provocatoare precum Madonna in anii 80! Vezi asemanarile!

Anca Pop surprinde din nou, de data aceasta printr-un videoclip in care adopta un look ce o aseamana cu Madonna anilor 80.
Romanca a lansat un cover inedit al piesei trupei Maroon 5, “Sugar”, pentru care a filmat un videoclip cu o imagine de tip pop-art, in care canta alaturi de o trupa de instrumentiste sexy.

Anca Pop apeleaza la un look provocator, purtand un maiou negru din plasa, asemanator celui purtat de Madonna in clipul „Lucky Star”, pataloni scurti roz, dres tip plasa, sapca sport, lanturi aurii groase si deja iconicul cercel in forma de frunza de cannabis.

„Este o piesa jucausa, care exprima dorinta, pasiune si hotararea de a <gusta> cu orice pret din persoana care ti-a picat cu tronc”, astfel descrie Anca Pop piesa „Sugar”.

Clipul Ancai Pop are o cromatica atipica, de tip pop art, dar ce aminteste si de denesele animate manga.

“Ne-am inspirat vestimentar din moda anilor 80.
Am folosit si clasicele role si globuri disco de oglinzi.  La tot acest film am mai adaugat si un vibe inspirat din desenele animate japoneze pentru a accentua starea ca nu ne pasa de nimic altceva in momentul acesta, ca  suntem aici sa ne ne simtim bine si sa ne satisfacem toate poftele si dorintele"
, spune artista.

Anca Pop a lansat recent piesa “Free Love”, precum si primul nude live session din industria muzicala autohtona, alaturi de versiuni proprii ale pieselor “Help Me Lose My Mind” (Disclosure) si “I want to want you” (Jason Derulo).

Artista a pozat recent si pentru coperta revistei Playboy, realizand primul pictorial nud cu drona. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod