Alicia Keys, schimbare de look

Cântăreața s-a alăturat vedetelor care au renunţat în ultimul timp la părul lung. Artista R'n'B a avut vineri, în timpul unui concert, un look foarte diferit faţă de cel cu care şi-a obişnuit fanii.
Alicia Keys s-a tuns, apărând cu noua coafură, în stilul "pixie", într-un concert pe care l-a susţinut în cadrul seriei Good Morning America a postului american ABC, în New York, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, câştigătoare a unui premiu Grammy, şi-a etalat formele pe scenă într-un top negru şi o pereche de pantaloni mulaţi, de culoare roz.
 
 

Concertul a fost urmat de un interviu scurt în care cântăreaţa a vorbit şi despre viaţa ei sentimentală, cu ocazia împlinirii a trei ani de căsnicie cu rapperul Swizz Beatz.
 
 
 
Întrebată despre viaţa de femeie căsătorită, Alicia a răspuns: "E fierbinte, e pătimaşă", adăugând că cel mai nou single al ei, "Girl on Fire", este inspirat din căsnicia ei.
 
 


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod