Alexandru Ciucu, convins de Alina Sorescu să țină dietă! A slăbit 15 kilograme mâncând pe săturate!

Alexandru Ciucu a fost sfătuit de soția lui, Alina Sorescu, să acorde o mai mare atenție regimului alimentar și, în urma a două luni și jumătate de dietă, a slăbit 15 kilograme.
Designerul de costume masculine și feminine a urmat indicațiile unui nutriționist, și-a reglat orarul meselor și a revenit la forma fizică de odinioră chiar mâncând pe săturate. “Din cauza stresului, a programului haotic și a volumului mare de muncă din ultimii ani, ajunsesem la o singură masă pe zi, și aceea din păcate după ora 21. Adică, un dezastru conform medicilor pe care i-am consultat“, declară designerul.

Alexandru Ciucu a urmat, la început, un regim hipocaloric. “Singurele alimente permise sunt carnea slabă de orice natură (fiartă sau la grătar), ouă de prepeliță și lămâie.
După această etapă, ai voie să mâncăm și alte alimente până ajungi să consumi aproape orice. Este însă foarte important să respecți orele și cantitățile meselor. În orice caz, nu te simti niciodată înfometat”
, declară designerul.

Alexandru a renunțat la pâine, paste, orez, cartofi, ulei, dulciuri, semințe și alune prăjite. În plus, după ora 19, nu a avut voie să consume decât apă sau ceai. Rezultatele nu au întârziat să apară. În doar zece săptămâni, designerul a slăbit 15 kilograme.
“Nu mi-a fost niciodată foame. Dimpotrivă, senzația generala a fost de sațietate”, spune el.

Ciucu a fost monitorizat în tot acest timp de un specialist. “Doamna Silvi Ifrim, sefa Secției de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a Spitalului Colentina, s-a ocupat de mine. Metoda dumneaei este simplă, logică, fără înfometare, pastile miraculoase sau efort. Totul a început cu o ședință în care mi-a explicat, pe înțelesul meu, de ce am kilograme în plus și cum le pot pierde. În rest, totul a fost voință”.

Alina Sorescu, cea care i-a recomandat aceasta dietă, a ținut regimul în paralel. “Este un stil de viață sănătos, iar adevăratele rezultate le vom vedea peste 30 de ani când vom fi bătrâni și nu ne vom confrunta atât de mult cu bolile vârstei respective.
Am apreciat foarte mult că Alina și-a însușit noțiunile pe care ni le-a explicat doamna doctor Ifrim pentru că, fără ajutorul Alinei, mi-ar fi fost imposibil să rezist, cel puțin în prima etapă. Este important ca cei din casa fiecăruia să îl înțeleagă pe cel care urmează acest stil de viață, să îl respecte și să se implice. Este ca și cum ai vrea să te lași de fumat într-o familie unde toată lumea fumează sub nasul tău. Îi sunt recunoscător și soacrei mele care, în ciuda obișnuințelor culinare de până acum, a învățat să gătească armonios și reușește să creeze niște combinații delicioase”
, mărturisește Alexandru Ciucu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod