Akon, dat în judecată de foştii lui avocaţi

Cântăreţul a angajat o echipă de avocaţi anul trecut, apoi a refuzat să le plătească aproape 40.000 de dolari pentru serviciile lor.

Cântăreţul e pe cale să înveţe o lecţie de viaţă: nu te pune cu avocaţii, fiindcă ei ştiu toate chichiţele legale prin care te pot învinge.

Akon a fost chemat în judecată la un tribunal din statul american Georgia, după ce acesta a angajat anul trecut o echipă de avocaţi şi a refuzat să le plătească serviciile. Suma datorată de Akon se ridică la fix 39.363,74 de dolari, informează site-ul tmz.com.

După ce nu şi-au primit banii, avocaţii au făcut ceea ce ştiu mai bine: l-au dat în judecată şi n-au nicio şansă să piardă, notează tabloidul online american.

Potrivit surselor citate de TMZ, nu este încă foarte clar pentru ce servicii i-a angajat Akon pe avocaţi, dar ar putea fi vorba de chestiuni ce ţin de dreptul civil sau de chestiuni de afaceri.

Akon susţine că demersul avocaţilor e "o prostie" şi că se va apăra în instanţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod