"Ajutor, ma marit!" primul workshop demonstrativ pentru viitoarele mirese

Viitoarele mirese au avut, joi, o zi plina sub indrumarea wedding plannerului Andrada Sas, The Wedding Styler. Pe 18 iunie, timp de ore 5 ore, acestea au aflat cateva dintre secretele organizarii propriei nunti de la cativa furnizorii de servicii pentru nunta prezenti in cadrul eveniemntului "Ajutor, ma marit!", organizat de Creative Business Management.

Ce au aflat viitoarele mirese?

Viitoarele mirese au aflat ca:
o nunta poate fi frumoasa, indiferent de tipurile de decor folosite
trebuie sa iti stabilesti prioritati in functie de elementele pe care le consideri importante
bugetul nu este nelimitat, deci trebuie sa alegi care sunt elementele pe care esti dispusa sa cheltuiesti mai mult
nu trebuie sa te pierzi in detalii
nunta nu este o competitie intre tine si alte mirese

Dar si ca
Garoafele au revenit la moda
Se poarta, din nou, mesele lungi
Poti pune flori in ghivece in loc de aranjamentele florale clasice si apoi le poti folosi ca marturii
Ca rochia de mireasa ivory se potriveste mai bine brunetelor si roscatelor
Nuntile in aer liber sunt foarte costisitoare
Scaunele imbracate au fost inlocuite de scaunele chiavari

Si multe alte lucruri utile pentru cele care doresc sa isi rganizeze singure nunta.

Pe parcursul workshopului, participantele au aflat despre oranizarea timpului si a bugetului unei nunti si despre conceptul de nunta care li se potriveste cel mai bine.
Au putut afla de la invitatii Andradei Sas, ce este important sa ceri unui furnizor pentru ca el sa iti ofere serviciile care ti se potrivesc ce mai bine.

Invitati

Valentina Popescu (www.interesart.ro) a facut o demonstratie pentru realizarea unui buchet de mireasa si a vorbit despre trendurile in aranjamentele florale de anul acesta.
Fotograful Ioan Stoica (www.ioanstoica.ro) a povestit despre cele mai importante lucruri pentru organizarea sedintei foto din ziua nuntii
Monica Badiu, PR la Bien Bien Savvy (www.biensavvy.ro) a povestit despre tendintele de anul acesta pentru rochia de mireasa si despre modificarile pe care le poti face unei rochiii pentru a arata impecabil in ziua nuntii. Participantele au primit invitatii personalizate, pentru programarea primei probe a rochiei de mireasa, in showroom-urile Bien Savy si au putut admira doua dintre rochiile Bien Savvy, expuse in timpul workshopului, pentru a da exemplu.

Locatia Urbanesc (www.urbanesc.ro) ne-a pus la dispozitie un spatiu minunat, intim si plin de culoare, in care toate momentele evenimentului s-au imbinat si s-au desfasurat armonios.
Maison Dadoo (www.dadoo.ro) au adus un model de candy bar, care a fost testat de invitate si un setting de masa cu diverse texturi.
Grace Cuture (www.gracecc.ro) a adus marturii dulci, un set de macaroons pe care participantele la workshop le-au primit pentru a le degusta alaturi de viitorii parteneri de viata.
Noua senzatie a petrecerilor de nunta nu putea lipsi de la un workshop despre tendinte Stan Miles (S.Miles) (www.smiles.ro) au adus un photobooth cu personalitate si au postat un set de 60 dintre cele mai amuzante fotografii facute vreodata la un workshop. Pentru a te convinge, vezi pozele aici.
Midblower (www.mindblower.ro) au adus accesorile pentru fotografiile S.Miles. Ne-am asigurat, cu aceasta ocazie, ca o nunta poate fi extrem de amuzanta.


Premiile workshopului

Partenerii evenimentului "Ajutor, ma marit!" au oferit mai mult decat informatii. Toate participantele la workshop au primit un voucher de 100 de euro reducere la costumele pentru miri realizate de Black Tie (www.blacktie.ro), un alt voucher de 100 de euro reducere la serviciile de fotografie oferite de Raul Stefanescu (www.foto-nunti.com), un set de marturii macaroons oferite de Grace Cake Cuture, reviste oferite de Cosmopolitan si un numar special al Beau Monde - Mirese.

La tombola de la finalul evenimentului, trei dintre castigatoare au primit: un buchet de flori pentru ziua nuntii oferit de Valentina (www.intereresart.ro), un set de accesorii indragostite de la www.mindblower.ro si litere volumetrice de la Zoom Decor (www.zoomdecor.ro) pentru personalizarea mesei sau tortului mirilor.

Parteneri media

Evenimentul a fost sustinut de: www.kfetele.ro, www.ele.ro, www.eva.ro, www.121.ro, www.planificarenunta.ro, www.miresici.ro.


Urmatorul eveniment "Ajutor, ma marit!" va avea loc in luna noiembrie 2014. Daca doriti sa rezervati un loc inca de acum, scrieti-ne pe ioana@cbmanagement.ro. Urmariti noutatile Creative pe www.cbmanagement.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod