Adelina Pestrițu o înlocuiește pe Andreea Mantea

Începând din 2 septembrie, Mădălin Ionescu va prezenta emisiunea "WOWbiz" alături de Adelina Pestriţu.
"Sunt foarte fericită să fac parte din echipa WOWBiz și abia aștept să mă reîntâlnesc cu telespectatorii, din această nouă postură!", a declarat Adelina Pestrițu.

În urmă cu o săptămână, Andreea Mantea a anunţat pe Facebook că îşi încheie colaborarea cu postul Kanal D. Ziarele au scris că ea ar fi cerut un salariu mai mare, însă conducerea televiziunii nu a fost de acord.

"Uneori, în viață avem parte de momente în care trebuie să luăm decizii foarte grele.
Dacă acestea sunt bune sau nu, nu vom ști de la bun început. Trebuie să așteptăm și trăim consecințele. Astăzi, am hotărât de comun acord cu cei de la Kanal D să încetăm colaborarea. Le mulțumesc din tot sufletul, pentru că prin ei, am fost alături de voi și voi de mine"
, a scris Andreea.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 28 Aug 2013, 10:40
    Frumoasä femeie

    DA, este o pläcere s-o vezi. Itzi face ziua frumoasä. Spre deosebire de moderatoarea de la PREVIZIUNILE ZILEI de la ANTENA 3. Este INGROZITOR de grasä, nu OBEZÄ. Când sunt atâtea femei frumoase in Ro, fete talentate, cu reale aptitudini jurnaliste, de ce a fost pusä BOMBA ASTA DE OSANZÄ pe post, sä ne strice ziua de dimineatzä? Noroc cä am ecranul lat, altfel nu incäpea. Dacä ar avea cât de cât decentzä, ar släbi. E dublä fatzä de Theo Trandafir dar nu are inteligentza ei. Oare nu se pricepe cä televiziunea este nu numai un mijloc de informare a mas mediei dar si o relaxare, o bucurie? Când vezi un asemena MUNTE DE GRÄSIME itzi trece cheful de a mai viziona. Dacä nu putetzi renuntza la ea, inchidetzi-o o lunä intr-o carcerä, doar cu apä si pâine, sä de jos minimum 20 kg. ca sä fie acceptabilä. Vrem sä admiräm frumosul la TV, nu BALENE DIFORME.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod