Adele va colabora cu Prince


Cântăreaţa, care pregăteşte al treilea album de studio, după o pauză de doi ani în carieră, a discutat cu Prince despre o colaborare pentru un cântec care va fi inclus pe noul ei material discografic.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax, Adele, în vârstă de 25 de ani, şi-a făcut pentru scurt timp apariţia la un club londonez, unde ar fi avut o discuţie cu Prince despre producerea unei piese, înainte ca acesta să susţină un concert în faţa audienţei, din care au făcut parte Kate Moss, Stephen Fry şi Rita Ora.

Prince şi-a făcut, la rândul său, revenirea în viaţa muzicală, cu un nou album, denumit provizoriu "Plectrum Electrum", care va fi lansat în curând, iar în această perioadă susţine o serie de concerte-surpriză în Londra.

"Motivul pentru care Adele nu a stat prea mult timp la concertul lui Prince, desfăşurat la clubul Ronnie Scott din Londra, a fost acela că a fost doar o întâlnire de afaceri şi trebuia să ajungă acasă", a afirmat o sursă pentru publicaţia The Sun Bizarre.Adele îşi va lansa al treilea album de studio acest an, proiect la care şi-au anunţat deja colaborarea mai mulţi producători şi artişti de renume - printre care şi Phil Collins, care a confirmat la începutul anului că a început să compună împreună cu solista britanică.

Producătorul James Ford şi cântăreţul Kid Harpoon - care a colaborat cu trupele The Arctic Monkeys şi Florence and the Machine - au început să lucreze cu Adele pentru noul material discografic, programat să fie lansat anul acesta, care va include, cel mai probabil, şi trei melodii mai vechi, ce nu au apărut pe cel mai recent album al cântăreţei, "21".

Albumul va mai conţine şi un cover al melodiei "Never Tear Us About", cântată de trupa rock INXS, a confirmat Adele pentru ziarul The Sun.

"Plănuiesc să cânt un cover al hitului celor de la INXS, «Never Tear Us About», care este probabil cântecul meu preferat din toate timpurile.

Întregul album va avea un spirit extrem de viu", a spus Adele.

După lansarea albumului "21", în 2011, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki, notează Mediafax.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului "21", deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod