Adela Popescu, victima unei escrocherii prin telefon

Actrița a povestit pe blogul său cum a rămas fără 60 de dolari. Ea a fost păcălită de infractorii care fac bani cu ajutorul telefonului mobil.

"Zilele trecute am primit un mesaj de pe un număr străin: +375 (29) 473-11-15 în care scria <<Am ceva important să îţi spun, sună-mă>>. În mod normal nu dau curs invitaţiilor de acest gen, însă, de data asta, pentru că am mai mulţi prieteni în străinătate, am sunat. Mi-a răspuns o doamnă care vorbea în arabă. Deşi nu înţelegeam ce spune, îmi părea destul de panicată", a scris Adela.

"Am ajuns acasă, i-am povestit lui Radu şi am apelat din nou, sperând că de data asta vom elucida misterul.

Ce ne-a atras atenţia a fost faptul că secundele se scurgeau încă din momentul în care telefonul suna. Hmmm... Apoi, deşi nu înţelegeam ce spune duduia, părea că se repetă. În fine... Am căutat informaţii şi am aflat că acesta este un număr fraudulos care odată apelat, se activează o căsuţă vocală ce va taxa minim 30$ apelul", a povestit vedeta.

Adela Popescu a dorit să împărtășească experiența ei, pentru ca alte persoane să nu piardă bani: "Că o fi aşa sau nu, că suma e asta, sau alta, m-am gândit că ar trebui să ştiţi.
Dacă sunteţi supăraţi şi vreţi să vă spovediti, sunaţi cu încredere, secretul vostru va fi în siguranţă. Dar în funcţie de păcate, puneţi la vânzare fie bicicleta, fie maşina pentru a plăti factura la sfârşit de lună. PS: Mi-e şi frică să văd cât o să-mi vină abonamentul. Vă ţin la curent!".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod