Adela Popescu şi Radu Vâlcan, lună de miere la înălţime


Cei doi s-au căsătorit în mare secret la sfârșitul săptămânii trecute, iar luni au plecat în Statele Unite, destinaţia lor preferată.

După ce nunta discretă, Adela Popescu (28 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani) au plecat la New York şi s-au cazat la un hotel de prestigiu. Camera lor are o privelişte superbă asupra celebrului Central Park.

"Fericire în luna de miere, la fereastra mea! New York"
, a scris Radu Vâlcan lângă fotografia pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.Adela şi Radu şi-au jurat credinţă, sâmbătă, în secret, după o relaţie de cinci ani, iar evenimentul a avut loc într-un decor pitoresc, pe domeniul Hadar Chalet.

La nunta Adelei Popescu, care a avut loc la 1.000 de metri altitudine, la Gura Siriului, în județul Brașov, au participat numai 60 de invitați, dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei.

Înainte de nunta tradițională din pădure, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cununat civil într-un foișor, în mijlocul naturii, iar printre invitați s-au aflat prieteni, rude, dar și multe vedete, precum Alina Chivulescu, Adelina Chivu şi Dana Rogoz.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod