Adela Popescu şi Radu Vâlcan, lună de miere la înălţime

Actriţa a postat pe blogul ei imagini de la cununia civilă


Mireasa a făcut publice de curând imaginile de la cununia civilă care a avut loc vineri seară şi la care a purtat o rochie albă, lungă, de dantelă.

"Nu ai cum să îmbraci rochia albă dacă nu treci mai întâi pe la ofițerul stării civile. Și deși este o etapă premergătoare celei importante, adică cununia religioasă, țin să vă spun că am avut parte de o cununie civilă senzațională. Așa că, vineri la 18:00 punct eram gătită prună, la fel și iubitul meu.

Menționez că, până la acel moment, nu am avut voie să ne apropiem de foișor, adică de locul unde urma să fim cununați, pentru că Dana și Sânziana voiau musai să ne surprindă în cel mai frumos mod posibil. Mulțumim mult, fetelor! Am coborât fericită de mână cu Radu, îndrumați de Ivo, firește, văzând în fața noastră vânzoleala produsă de apropiații noștri cărora nici nu apucaserăm să le urăm bun venit. Am pășit hotărâți printre băncuțele albe așezate școlărește, aruncând bezele în stânga și în dreapta", a povestit Adela pe blogul ei.

"Foișorul era incredibil de frumos.
Baloane albe uriașe îl înconjurau și tăblii pe care erau scrise <<definiții>> super haioase ale căsniciei. În față ne așteptau emoționați nașii noștri dragi împreună cu ofițerul stării civile. A fost emoționant și jucăuș și pozitiv și alb... Practic am spus DA împreună cu toți inviații ce aveau în mână pancarte cu îndemnul"
, a mai scris actriţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod